Du kan også fortelle!

Javisst kan du også fortelle! Jeg arrangerer fortellerkurs i muntlig fortelling gjennom Fortellerhuset, alene og sammen med kollega Sigmund Aunan. For eksempel fortellerkurs for deg som ikke har fortalt historier før, workshops i personlige historier, finn din egen stemme eller historie, og spesialtilpassede kurs for organisasjoner. Ta gjerne kontakt, så snakker vi fortelling sammen!

Det er gøy, utviklende og fellesskapsbyggende å fortelle historier sammen. Jeg hjelper gjerne til å fasilitere kurs elle workshops i muntlig fortelling.

Eksempler på utvalgte kurs nedenfor:

Introkurs i muntlig fortelling:

Du kan også fortelle historier! Introduksjon til fortelling - fortellerteknikk, memoreringsteknikk, fantasi og improvisasjon. Kan tilpasses etter ønsker.

—> Les mer

Min historie - personlig historiefortelling:

Sammen med fortellerkollega Sigmund Aunan har vi utviklet et opplegg for personlig historiefortelling for NaKuHel-senteret i Asker.

—> Les mer

Seminar for konfirmanter:

Ut av boken - Møt Bibeltekstene! - seminar for konfirmantgrupper. Seminaret legger til rette for levende møter mellom bibeltekstenes verden og vår verden, slik at tekstene kan komme ut av boken og bli til levende møter her og nå.

—> Les mer!